keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Voima ja Gloria fuusioituvat

Pitkään vakan, työn ja tutkaimen alla haahuillut energiateollisuuden pää-äänenkannattajan Voima -lehden ja kunnianloukkaussyytteistä uutisoivan Gloria -lehden fuusioituminen on todellisuutta. Kaksi toisiinsa usein sekoitettua kilpailevaa suurlehteä päättivät haudata sotavasaransa ja yhdistää niin voimansa kuin lukijakuntansa.

Uuden Latinankielistä Gloria in excessive Force -nimeä kantavan lehden juuri julkaistussa pressitiedotteessa sanotaan uuden julkaisun keskittyvän alusta lähtien viherpiipertämisen ja tukanlaittamisen lisäksi mm. Sedu Koskisen henkilöön ja pituuteen, Raumanmeren Juhannus -tapahtumaraportteihin sekä Nina Heralan uuteen poikaystävään, sitten kun sellainen hänelle löydetään.

Lisäksi lehdessä luvataan olevan luettavissa vertailuja parhaiten energiaa säästävien kasvonaamioiden, eli fasiaalien, ja tupakanpolttopiippumallien, eli luunien kesken, lähituotantoreportaaseja Sanomatalon ja Kiasman nurmikoilta sekä Timo Larmelan kolumni, joka kulkee nimellä "Kun Paappa Makasiinien roihussa käsistään känsiä kärvensi ja martsarin sydäsi"

Uusi Kurvi Blogi jää odottamaan kansalaisliikettä, joka pyrkii julistamaan Sedun kansalliseksi suojelukohteeksi.

Ei kommentteja: