keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Uusi Kurvi Poliisin Apu


Uusi Kurvi Blogi on aina ollut tehokas ja kärkäs apu yhteiskunnallisten epäkohtien paikantamisessa. Olemme saaneet ruokatarjoilun olutravintoloihin vuonna 1924 suuren kampanjamme "Safkaa kuppiloihin -24" avulla. Monet saattavat myös muistaa vuoden 1972 Uusi Kurvi Opiskelijoiden masinoimat mielenosoitukset, joiden jälkeen tuhansille, jopa kymmennille suomalaisille köyhille opiskelijoille on luvattu paljon lisää rahaa tähän päivään asti.
Toisin sanoen olemme auttaneet köyhiä rikastumaan, sairaita parantumaan ja poliisia löytämään epäiltyjä tutkimiinsa rikoksiin, tai kuten Pää toimittajamme Lacce sanoi viime pikkujouluissa: "Vasikkaruutu ain't got shit on us!"

Uuden, vastojen asettelusta luopuneen yhteiskunnan mukana tulevat tietenkin uudet haasteet. Niistä varmasti suurin on puun käsittelijänä ja yhteiskuntatieteilijänä tunnetun Susanna Kuurosen aloittama poliisitutkinta, jossa tutkitaan häneen mahdollisesti kohdistuneita mielenilmaisuja ja jopa loukkauksia intternetissä. Inter-net on turkulalaisen yksityisyrittäjän Linuz Ollila-Batesin keksimä digitaalinen, virtuaalinen ja teknologinen lottoympäristö, jossa pelaajilla on mahdollisuus saada niskaansa paskaa osallistumatta arvontoihin.

Tapanilan poliisin mukaan Tapaus Kuorosessa nähdyn kaltaiset sähköiset mielenilmaisut tullevat yleistymään tulevaisuudessa, mutta poliisilla ei ole oikeita välineitä eikä mahdollisuuksia investigoida niitä tarpeen mukaan.
Toisaalta poliisin resurssit ovat täystyöllistettyinä muiden tärkeiden tutkimusten, kuten omaan käyttöön tarkoitettujen hampputekstiilien kotikutomisen ehkäisemisen ja veden juomapitoisuuden seurannan parissa. Ison osan poliisin resursseista vie tällä hetkellä myös uusien ylinopeustutkamallien vertailu ja testaaminen Tenkiikan Maalima -lehdelle.

Uusi Kurvi Poliisin Apu pyytääkin kaikkia tilaajiaan, ja myös ilmaispainoksen ostajia, kertomaan vihjeitä ihmisistä, jotka ovat käsitelleen Kyurosen persoonaa tai hahmoa Innternetissä. Jokaisen ihmisen kansalaisvelvollisuushan on auttaa lainvalvojia työssään, ja poliistutkintaa koskevien tietojen salaaminen tai pimittäminen on, jos nyt ei ihan laitonta olisikaan, niin ainakin ihan vitun paheksuttavaa.

Siis, jos olette lukeneet kyseisestä henkilöstä tai häneen liittyvistä asioista jonkinlaisen inttternet-päätteen välityksellä, pyydämme teitä kertomaan Sousanna Kouros-Kourosta koskevat tietonne ja kengännumeronne Laukaan poliisin vihjepuhelimeen numeroon 69420911, tai vaihtoehtoisesti ilmaisjakelulehti Metrin tekstiviestipalstalle.

Ei kommentteja: